Ιταλία

Χάμσικ: «Το να αποκλείσει η Νάπολι την Μπαρτσελόνα θα είναι ένα θαύμα»

Την πεποίθησή του ότι το να αποκλείσει η Νάπολι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ την Μπαρτσελόνα θα ισοδυναμεί με ένα θαύμα, εξέφρασε ο άλλοτε παίκτης της ομάδας, Μάρεκ Χάμσικ.

Μπορεί ο Σλοβάκος εμβληματικός αρχηγός της Νάπολι, Μάρεκ Χάμσικ, να αποχώρησε από τη Νάπολι, έπειτα από 12 χρόνια τον Φεβρουάριο του 2019 με προορισμό την Κίνα και την Νταλιάν Γιφάνγκ, ωστόσο δεν ξεχνά τη μεγάλη του αγάπη. Έτσι, λίγες ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι της Νάπολι κόντρα στη Μπαρτσελόνα για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης διατύπωσε την άποψη ότι, αν οι «παρτενοπέι» αποκλείσουν τους «μπλαουγκράνα», τότε αυτό θα συνιστά θαύμα.

«Το να αποκλείσει η Νάπολι την Μπαρτσελόνα θα είναι ένα θαύμα, ωστόσο στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Για να τα καταφέρει η Νάπολι θα πρέπει να τα κάνει όλα σωστά στην έδρα της. Θετικό στοιχείο συνιστά ότι πάντοτε εμφανίζεται δυνατή στο Σάο Πάολο. Έχουμε κερδίσει εκεί την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Λίβερπουλ. Πιστεύω μπορούμε να βάλουμε πολύ δύσκολα στους Καταλανούς». Εν συνεχεία, επεσήμανε ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνουν τα «γαϊδούρια» για να επικρατήσουν : «Πρέπει να κάνουν αρκετές επιθέσεις κόντρα στους Καταλανούς και προπαντός να έχουν θάρρος. Έχουμε δει ότι η άμυνα αποτελεί την αχίλλειος πτέρνα τους την φετινή σεζόν, καθώς δέχονται αρκετά γκολ».

Παράλληλα, ερωτηθείς για το αν υπάρχει τρόπος να σταματήσει η ομάδα τον Λιονέλ Μέσι, τόνισε: «Αν λάβουμε υπόψη μας όσα έκανε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Έιμπαρ, πιστεύω είναι μάλλον αδύνατο. Από την άλλη πλευρά, κάθε ματς είναι διαφορετικό. Στην περίπτωση, στην οποία η Νάπολι καταφέρει και εξουδετερώσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, τότε θα έχει αρκετές πιθανότητες να φτάσει στο ευτυχές αποτέλεσμα», ανέφερε σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «Marca».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x