Ελλάδα

Χαριστέας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Η ομάδα του 2004 στη Μυτιλήνη σε αγώνες με πρόσφυγες»

Σπουδαία κίνηση για τους Legends του 2004, που θα λάβουν μέρος σε τουρνουά με πολλαπλά μηνύματα το ερχόμενο Σάββατο στη Μυτιλήνη.

Η χρυσή ομάδα του 2004 δεν επαναπαύεται στις δάφνες της, αλλά αξιοποιεί τη δύναμη που της έδωσε το έπος της Πορτογαλίας για να στείλει κοινωνικά μηνύματα και να προσφέρει στο ευρύτερο σύνολο. Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη συμμετοχή των Legends του 2004 σε τουρνουά που θα γίνει με την αιγίδα και της UEFA το Σάββατο στη Μυτιλήνη, με τη συμμετοχή και ομάδων προσφύγων.

«Είναι πολύ ωραίο ότι θα βρεθούμε πάλι μαζί τα παιδιά του 2004. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να τα λέμε πολύ συχνά, αλλά τώρα που θα βρεθούμε εκεί θα περάσουμε πολύ όμορφα. Πάμε στη Μυτιλήνη για καλό σκοπό, θα αγωνιστούμε με κάποια προσφυγόπουλα. Οι Greek Legends σε συνεργασία με το UEFA Foundation θα παίξουμε σε ένα τουρνουά για το μήνυμα πως στον αθλητισμό δεν χωρά ο ρατσισμός και κάθε μορφής διαχωρισμός. Θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και τα παιδιά, τα προβλήματα και τους προβληματισμούς στην καθημερινότητά τους», τόνισε ο σκόρερ του τελικού της Λισαβόνας το 2004.

«Είναι σημαντικό που συνεχίζουμε να προσφέρουμε από το δικό μας μετερίζι και μαζί με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Champions For Life πάμε ένα βήμα παραπέρα. Θέλουμε να βοηθήσουμε να δοθεί λύση σε προβλήματα της κοινωνίας. Η UEFA θέλει να δώσει το στίγμα της παγκοσμίως και εμείς συμμετέχουμε σε αυτό. Ο αθλητισμός πρέπει να πρωταγωνιστεί σε πολλά πράγματα, να ξεφεύγει από τα στενά όρια των αγώνων και να προσφέρει κοινωνικά», πρόσθεσε.

«Έχουμε πάει με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, φτάσαμε μέχρι και στο Καστελόριζο. Οι αθλητές πρέπει να πρεσβεύουν κάτι μοναδικό. Έχουμε λάβει μέρος σε τόσες φιλανθρωπικές δράσεις, προσθέτουμε συνεχώς συνεργάτες που πιστεύουν στο δικό μας όραμα και το κάνουμε αφιλοκερδώς, με όλη την αγάπη και τη χαρά. Θέλουμε να δώσουμε κάτι πίσω από την αγάπη του κόσμου. Έχουμε μεγάλους αθλητές που είναι και παραδείγματα, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος προσφέρει πολλά πράγματα και στην κοινωνία», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x