Σκωτία

Επέστρεψε στις νίκες και έκανε βήμα Ευρώπης η Χαρτς

Η Χαρτς νίκησε με 2-1 την Αμπερντίν και έκανε σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου της επόμενης σεζόν.

Νίκησε, «χαμογέλασε» ξανά και έκανε… άλμα Ευρώπης η Χαρτς!

Το σύνολο του Στίβεν Νέισμιθ επικράτησε με 2-1 της Αμπερντίν για τα playoffs του σκωτσέζικου πρωταθλήματος και παρέμεινε στην 4η θέση με 52 βαθμούς που δίνει εισιτήριο για το Conferene League, αυξάνοντας στους τέσσερις πόντους τη διαφορά, από την 5η Χιμπέριαν που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Απ’ την άλλη, η ομάδα του Ρόμπσον παρέμεινε στην 3η θέση με 54 βαθμούς και είναι αδιάφορη σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές, αφού έχει εξασφαλίσει την Ευρώπη της επόμενης σεζόν.

Η Αμπερντίν μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ στο 31’ με τον Μάθιου Πόλοκ. Η Χαρτς αντέδρασε άμεσα και στο 43’ έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία με τον Γκινέλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο… γκάζι και στο 56’ ο Σάνκλσντ έκανε το 2-1, ένα αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, με τη Χαρτς να έχει πολλές ευκαιρίες να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x