Γενικά

Χασάν: «Είμαι ενθουσιασμένος, θέλω να πετύχω 15 γκολ φέτος»

Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να αγωνιστεί με την Κόνιασπορ εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Χασάν, θέτοντας υψηλά τον... πήχη στο σκοράρισμα την τρέχουσα σεζόν.

Από χθες (08/9), ο Αχμέντ Χασάν ανήκει και επίσημα πλέον στην Κόνιασπορ, με τον τουρκικό σύλλογο να ανακοινώνει τον μονοετή δανεισμό του από τον Ολυμπιακό.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 28χρονος Αιγύπτιος επιθετικός εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την τροπή που πήραν τα πράγματα στην καριέρα του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως φέτος έχει θέσει σαν στόχο την επίτευξη 15 τερμάτων με την τουρκική ομάδα.

«Για να είμαι ειλικρινής, είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Γυρίζω μια νέα σελίδα. Ξέρω ότι οι οπαδοί μας είναι πολύ θερμοί. Θα εκπληρώσω το καθήκον μου και θα βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ για να κάνουμε την Κόνιασπορ επιτυχημένη.

Φυσικά, κάθε επιθετικός έχει έναν συγκεκριμένο στόχο στο σκοράρισμα. Θέλω να πετύχω 15 γκολ φέτος, ώστε να συμβάλω στην επιτυχία της ομάδας μου. Όπως και στη δική μου χώρα, οι άνθρωποι αγαπούν το ποδόσφαιρο εδώ. Μπορώ να πω ότι θα μου αρέσει πολύ να παίζω στην Τουρκία».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x