Stoiximan Super League

Χατζηνικολάου: «Ευχαριστώ τους παίκτες που έμειναν μέχρι τέλους»

Στην προσφορά των παικτών που έμειναν μέχρι τέλους στον Πλατανιά, παρά τον εδώ και καιρό υποβιβασμό της ομάδας στη Football League, στάθηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου μετά το 0-3 από τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός των Χανιωτών τόνισε πως δεν μπόρεσαν να περιορίσουν την επιθετικότητα του ΠΑΟΚ και πως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλοί αμυντικά και έπαιξαν σωστά με αντεπιθέσεις, ενώ στάθηκε στις απουσίες και στην ολιγομελή αποστολή που παρέταξε στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά: «Τελειώνει μία χρονιά πολύ κακή για εμάς, γιατί βαθμολογικά δεν καταφέραμε να σωθούμε. Παίξαμε σε μία έδρα που ο ΠΑΟΚ θα είχε σίγουρα την κατοχή και θα προσπαθούσαμε να περιορίσουμε την επιθετικότητα του ΠΑΟΚ.

Χάσαμε λίγο τη συνοχή μας με το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο μέρος, ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι αμυντικά και με κάποιες αντεπιθέσεις ίσως θα ήμασταν αυτοί που θα σκοράραμε. Δεν καταφέραμε να το κάνουμε αυτό και σε μία αδράνεια ήρθε το τρίτο γκολ, αν και είχαν κριθεί όλα.

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που έμειναν μέχρι την τελευταία στιγμή. Είδατε πόσους παίκτες είχαμε στην αποστολή μας σήμερα και για μένα είναι σημαντικό, για αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x