Oλλανδία

Τρομερή πρόκριση με απίθανη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο για την Χέρενφεϊν!

Σκοράροντας τρία γκολ από το 81' και μετά, η Χέρενφεϊν έφερε... τούμπα την Φέγενορντ και πήρε μυθική πρόκριση στα ημιτελικά με 4-3!

Απίθανη ματσάρα και τρελή πρόκριση για την Χέρενφεϊν! Η ομάδα του Γιόνι Γιάνσεν σκόραρε τρεις φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφερε... τούμπα την Φέγενορντ (4-3) για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Η Χέρενφεϊν άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Καΐμπ, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όμως, η Φέγενορντ ισοφάρισε με τον Λίνσεν (47'), για να έρθουν οι Μπεργκίς (57') και Γκιρτρούιντα (61') να... υπογράψουν την ανατροπή για το 3-1 των φιλοξενούμενων και αφού νωρίτερα οι γηπεδούχοι δεν είχαν βρει το γκολ με χαμένο πέναλτι του Φίρμαν. Μια ανοησία του Μπεργκίς έφερε την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 66ο λεπτό και κάπου εκεί άρχισε η... κατηφόρα!

Ο Νίγκρεν στο 81' έβαλε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης την Χέρενφεϊν, μειώνοντας σε απόσταση ενός γκολ το σκορ για να έρθει ο Ντε Γιονγκ πέντε λεπτά μετά να φέρει το ματς στα ίσα! Και στα... καπάκια (88'), ο ίδιος ποδοσφαιριστής έφερε «τούμπα» το σκορ και χάρισε μια τρελή και απίθανη πρόκριση στην Χέρενφεϊν, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στα ημιτελικά.

Διαβάστε ακόμα:

Ο «καυτός» Γιακουμάκης έστειλε τη Φένλο στα ημιτελικά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x