Oλλανδία

Έχασε έδαφος για το Champions League η Άλκμααρ του φοβερού Παυλίδη!

Ισόπαλη 2-2 ήρθε η Άλκμααρ με τη Χέρενφεν, σε ένα παιχνίδι που έμεινε με 10 παίκτες από το 40ο λεπτό, μη μπορώντας να πάρει τη νίκη που θα την έβαζε σε τροχιά Champions League.

Ο Παυλίδης έκανε τη δουλειά του, αλλά όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετή για την Άλκμααρ!

Η ομάδα του Έλληνα επιθετικού ήρθε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με τη Χέρενφεν για τη 19η αγωνιστική της Eredivisie, σε ένα επεισοδιακό ματς με διακοπή, κόκκινη κάρτα, δυο αυτογκόλ και μπόλικες εναλλαγές συναισθημάτων.

Αρχικά, το ματς διεκόπη στο 7’ καθώς οι οπαδοί των φιλοξενούμενων έκαναν ρίψη πυροτεχνημάτων, ενώ στην επανέναρξή του και συγκεκριμένα στο 19’ ο Παυλίδης άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά, σημειώνοντας το 20ο γκολ του τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, όντας ο δεύτερος παίκτης που πιάνει τον εν λόγω αριθμό στις επτά μεγάλες λίγκες μετά τον Χάρι Κέιν, που έχει 23 τέρματα.

Τα… χαμόγελα στην Άλκμααρ δεν κράτησαν για πολύ, καθώς πέντε λεπτά αργότερα (24’) οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Κλάσιε για το 1-1, ενώ στο 40’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Κάσιους.

Στο δεύτερο μέρος η Χέρενφεν έκανε την ανατροπή στο 51’ με το γκολ του Μπράουερς, με την Άλκμααρ να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας στο 88’ με το αυτογκόλ του Μπόσνιεβιτς για το τελικό 2-2.

Έτσι, η Άλκμααρ έμεινε στην 4η θέση με 35 βαθμούς, όντας στο -2 από την Τβέντε, που έχει παιχνίδι λιγότερο, και τη θέση που εξασφαλίζει εισιτήριο για το Champions League της νέας περιόδου.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής στην Eredivisie:

Παρασκευή (26/01)
Τσβόλε-Φίτεσε 1-0

Σάββατο (27/01)
Βάαλβαϊκ-Σπάρτα Ρότερνταμ 1-1
Αϊντχόφεν-Αλμέρε Σίτι 2-0
Εξέλσιορ-Ουτρέχτη 1-1
Χέρακλες-Άγιαξ 2-4
Χέρενφεν-Άλκμααρ 2-2
Φέγενορντ-Τβέντε (15:30)
Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Ναϊμέγκεν (15:30)
Φόλενταμ-Φορτούνα Σίταρντ (17:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x