Ισπανία

Τρένο για τίτλο η Ρεάλ, πέρασε σβηστά από την έδρα της Χετάφε!

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε… αέρα από την έδρα της Χετάφε (0-2) και συνεχίζει να προελαύνει προς τον τίτλο, έχοντας να περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ρίντιγκερ που αποχώρησε τραυματίας.

Έκανε… βόλτα στο «Coliseum» η Ρεάλ Μαδρίτης! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα της συντοπίτισσας Χετάφε, επικρατώντας 2-0 για εξ αναβολής ματς της 20ής αγωνιστικής και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της προς τον τίτλo, ούσα πλέον στο +2 από την Τζιρόνα.

Την ίδια ώρα, το σύνολο του Μπορδαλάς που είχε βασικό για 68 λεπτά τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, παρέμεινε στη μέση της βαθμολογίας, μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις αλλά σε απόσταση και από την επικίνδυνη ζώνη.

Φουριόζα μπήκε στο παιχνίδι η Ρεάλ και βρήκε το γρήγορο γκολ που της έκανε ευκολότερο το βράδυ, με τον Βάσκεθ να φτιάχνει το 1-0 του Χοσέλου στο 14ο λεπτό. Ένα γκολ που αντί να φτιάξει τον ρυθμό τον… έσβησε, με τη «βασίλισσα» να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα, αλλά και χωρίς να δεχτεί τελική (0-6).

Η Χετάφε έφτιαξε τη μοναδική καλή στιγμή της στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, αλλά το τελείωμα του Γκρίνγουντ από τα όρια της περιοχής σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι, με την Ρεάλ να αναλαμβάνει και πάλι τα ηνία. Βρήκε το δεύτερο τέρμα με τον Βινίσιους στο 56’ και επί της ουσίας τελείωσε το ματς, αν και θα μπορούσε στη συνέχεια να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ αν ήταν λιγότερο φλύαρη.

Παρόλα αυτά, το 2-0 παρέμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα και η Ρεάλ πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της και την αποχώρηση του Ρίντιγκερ στο ημίχρονο με τραυματισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x