Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και ο κάθε παίκτης της πρέπει να την αντέχει»

Ο Μανόλο Χιμένεθ σχολίασε τους πρόσφατους τραυματισμούς της ΑΕΚ, καθώς επίσης και τον Νταντσένκο που έκανε ντεμπούτο με τον Απόλλωνα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, τόνισε ότι η φανέλα των «κιτρινόμαυρων» είναι βαριά και πρέπει όλοι οι παίκτες να την αντέχουν.

Επιπλέον, μίλησε για τους δυο τραυματίες, τον Γαλανόπουλο και για τον Σάκχοφ, όπως και για το ντεμπούτο του Νταντσένκο.

«Είναι κρίμα η απουσία δυο σημαντικών παικτών που προστίθενται στα προβλήματα που έχουμε στην άμυνα. Όχι τόσο ως απουσία, αλλά γιατί θα επιβαρυνθούν οι υπόλοιποι παίκτες».

Για τον Νταντσένκο ανέφερε: «Ο Νταντσένκο έχει παίξει στα δεξιά της άμυνας αλλά με σύστημα 3-5-2. Έχει όρεξη, έχει διάθεση, αποτελεί το μέλλον της ομάδας και πρέπει να δουλέψουμε πάνω του για να προσαρμοστεί στα δικά μας δεδομένα και στη δική μας νοοτροπία».

«Έχω βγάλει συμπεράσματα για κάποιους παίκτες μετά το ματς με τον Απόλλωνα, αλλά θέλω να τα κρατήσω για μένα.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι παίκτες θα πρέπει να αποδίδουν το κατάλληλο για να μπορέσουν να υπολογίζουν τον εαυτό τους για την επομένη σεζόν στην ΑΕΚ. Αυτό μας κόστισε κάτι πολύ ακριβό, χάσαμε δυο σημαντικούς παίκτες για την ομάδα μας. Με απασχολεί ότι η ομάδα έχει δυο πρόσωπα.

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα υποχρεωμένη να μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει. Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και ο κάθε παίκτης της πρέπει να την αντέχει. Θα πρέπει να έχεις προσόντα και σωστή νοοτροπία για να παίξεις σε μια μεγάλη ομάδα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x