Σκωτία

«Ξέρανε» την Ρέιντζερς στο… 93’ η Χιμπέρνιαν!

Η Ρέιντζερς προηγήθηκε δις, έμεινε με εννιά παίκτες μέσα σε 9’ στην επανάληψη, αλλά η Χιμπέρνιαν ισοφάρισε σε 2-2 στο… τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Χιμπέρνιαν και Ρέιντζερς ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2, μετά από ένα «χορταστικό» ματς που είχε τα πάντα, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της σκωτσέζικης Premier League.

Από το… δώρο του Μπουσίρι, ο οποίος τράβηξε τη φανέλα του Τσόλακ κι ενώ εκείνος ήταν μέσα στην περιοχή αλλά εκτός φάσης ουσιαστικά, ο Ταβερνιέ ευστόχησε στο πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία και κάνοντας το 0-1 για τους «τζερς» στο 44’!

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να χτυπήσουν με το καλημέρα στην επανάληψη, καθώς ο Γιουάν βγήκε στην «πλάτη» του Ταβερνιέ, σέντραρε και ο Μπόιλ με προβολή έκανε το 1-1 στο 50ο λεπτό.

Η Ρέιντζερς πήρε εκ νέου το προβάδισμα, μετά από οκτώ λεπτά, με μια επίθεση βγαλμένη από τα βιβλία των Βρετανών προπονητών: ανέβασμα του μπακ Μπάρισιτς, γέμισμα στην περιοχή με σέντρα και γκολ με κεφαλιά από τον επιθετικό Λόρενς, για το 1-2.

Οι Προτεστάντες έμειναν με δέκα παίκτες στο 66’, λόγω της αποβολής του Λούντστραμ με -τραβηγμένη- απευθείας κόκκινη κάρτα, για σκληρό φάουλ στον Μπόιλ. Ενώ, εννιά λεπτά μετά, ο Μορέλος που είχε μπει αλλαγή αποβλήθηκε κι αυτός για… χαστούκι στον Καμπράχα, αφήνοντας την Ρέιντζερς με εννιά!

Ακόμα και έτσι, η φιλοξενούμενη ομάδα έδειξε να… αντέχει, με την Χιμπέρνιαν να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, στο 83’ με τον Μπουσίρι. Όμως, ένα άπιαστο βολέ του Κάμπελ έξω από την μεγάλη περιοχή, στο τρίτο λεπτό του επιπλέον χρόνου, διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και υποχρέωσε την Ρέιντζερς στην πρώτη της απώλεια βαθμών φέτος…



Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:
Σάββατο (20/08):
Χιμπέρνιαν-Ρέιντζερς 2-2
(50’ Μπόιλ, 90’+3’ Κάμπελ – 44’ πεν. Ταβερνιέ, 58’ Λόρενς)

Νταντί Γιουνάιτεντ-Σεντ Μιρέν 0-3
(40'-51' Mάιν, 90'+1' Γκρέιβ)

Μάδεργουελ-Λίβινγκστον 1-0
(67' πεν. Φαν Φέεν)

Ρος Κάουντι-Κιλμάρνοκ 1-0
(86' Έντουαρντς)

Σεντ Τζόνστον-Αμπερντίν 0-1
(56' Κλάρκσον)

Κυριακή (21/08):
Σέλτικ-Χαρτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x