Ισπανία

Χοακίν: «Ανυπομονώ να παίξω για ακόμα έναν χρόνο»

Να συνεχίσει να αγωνίζεται και μετά τη συμπλήρωση των 40 ετών ζωής, επιθυμεί ο εμβληματικός αρχηγός της Μπέτις, Χοακίν.

Τι κι αν τον προσεχή Ιούλιο (29/7) ο Χοακίν συμπληρώνει τα 40 του χρόνια. Ο εμβληματικός αρχηγός της Μπέτις θέλει να επεκτείνει για ακόμα ένα έτος το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά του.

«Ανυπομονώ για να παίξω για ακόμα έναν χρόνο ακόμα. Πάντα έλεγα ότι το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα. Το πιο σημαντικό είναι να ολοκληρώσω την καριέρα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχω μέσα μου ενθουσιασμό και δύναμη. Βλέπω τον εαυτό μου ικανό να αγωνιστώ άλλη μια σεζόν και να την απολαύσω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στο «El Larguero».

Μάλιστα, ο γνωστός για την υψηλή αίσθηση του χιούμορ του, Χοακίν, αρχικά το έπαιξε… δύσκολος, ορμώμενος από το τέρμα που πέτυχε στη μεγάλη ανατροπή της Μπέτις επί της Αλαβές (3-2, 8/3).

«Τώρα έχω σταματήσει τις διαπραγματεύσεις, γιατί μετά το χθεσινό γκολ μου δεν αξίζει πλέον. Τώρα το συμβόλαιό μου πρέπει να είναι πολύ καλύτερο», υποστήριξε χαριτολογώντας ο άσος των «βερδιμπλάνκος», με τη φανέλα των οποίων -στις δύο θητείες του- έχει συμπληρώσει 406 συμμετοχές (59 γκολ/36 ασίστ). Τη φετινή σεζόν μετράει δύο τέρματα και τέσσερις ασίστ σε 21 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x