Stoiximan Super League

Χριστογεώργος: «Το περίμενα πως και πως - Δεν νιώθω βάρος, ήταν ωραία εμπειρία»

Ο Νίκος Χριστογεώργος δήλωσε χαρούμενος για το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό και ανυπόμονος για τη «μονιμοποίηση» στην πρώτη ομάδα, ενώ ευχαρίστησε Γιώργο Δώνη και Παναγιώτη Μαλιαρίτση!

Έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη και κατάφερε να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία του, στη σημερινή νίκη της ομάδας του με 2-0 στο ΟΑΚΑ!

Για τον Νίκο Χριστογεώργο ο λόγος, με τον νεαρό τερματοφύλακα των «πράσινων» να στέκεται στην εμπιστοσύνη που του έδειξαν άπαντες, να ευχαριστεί τόσο τον Γιώργο Δώνη όσο και το Παναγιώτη Μαλαιρίτση και να μιλάει για το μέλλον του…

Αναλυτικά όσα είπε ο Χριστογεώργος στην κάμερα της NOVA:

Για το ντεμπούτο του σήμερα: «Ήταν κάτι, για το οποίο προετοιμαζόμουν καιρό. Είχα ενημερωθεί την τελευταία εβδομάδα και το είχα πάρει απόφαση. Λίγες είναι οι ευκαιρίες και σίγουρα δεν πρέπει να υπάρχει άγχος. Ο κύριος Μαλιαρίτσης με έχει βοηθήσει πάρα πολύ όπως και ο κύριος Δώνης. Αγώνες έπαιζα ευτυχώς με την Κ19, δεν καθόμουν, είχα αγωνιστικές φάσεις. Τώρα είναι ένα στάδιο που θα πάω στο αντρικό. Είναι καλό που έκανα ντεμπούτο και πήγαν όλα καλά».

Για το αν ποτέ περίμενε αυτή την στιγμή: «Τον τελευταίο χρόνο το περίμενα πως και πως να κάνω ντεμπούτο. Συνεχίζουμε. Είχα πίστη και μου έδειχναν ότι με εμπιστεύονται. Όπως κάθε παιδί θέλει να διεκδικεί την κάθε του επιτυχία».

Για το αν νιώθει έτοιμος για την μετάβαση στην πρώτη ομάδα: «Εννοείται πως είμαι έτοιμος, πως και πως περιμένω την... προαγωγή. Δεν νιώθω βάρος, πιο πολύ χαρά νιώθω και προσπαθώ να το διασκεδάζω. Ήταν ωραία εμπειρία».

Για τα όνειρά του: «Όνειρα έχω, δεν θέλω να τα πω. Αν θα γίνουν πραγματικότητα θα τα δουν όλοι».

Για το ποιός είναι πρότυπο του: «Το πρότυπό μου είναι ο Φαν Ντε Σαρ. Το επίπεδο έχει ανέβει πολύ και μπορείς να πάρεις από όλους στοιχεία. Να πάρεις κάτι από τον καθένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x