Oλλανδία

Επίσημο: Δανεικός στην Τβέντε ο Τζόλης

Ο Χρήστος Τζόλης θα αγωνιστεί ως δανεικός στην Τβέντε από τη Νόριτς τη νέα σεζόν.

Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Χρήστο Τζόλη! Ο Έλληνας επιθετικός δόθηκε δανεικός από τη Νόριτς στην Τβέντε, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του για την επόμενη σεζόν.

«Φιλοδοξία μου είναι να παίξω πολύ και να έχω αξία για την ομάδα. Έχω ακούσει και έχω δει ότι οι οπαδοί είναι καταπληκτικοί και ανυπομονώ να το ζήσω κι εγώ», ανέφερε αρχικά μετά την υπογραφή του.

Ο Τζόλης, μάλιστα, υποστήριξε πως μίλησε με τον Δημήτρη Λημνιό πριν πάει στην Τβέντε: «Είχα πολλές επαφές με τον Δημήτρη για αυτόν τον σύλλογο. Ήταν πολύ ενθουσιώδης και είπε ότι ήταν ένα πολύ καλό βήμα για τον ίδιο να πάει στην Τβέντε. Είχα επίσης μια καλή συζήτηση με τον Ρον Γιανς και τον Γιαν Στρέουερ. Το συναίσθημα ήταν καλό και νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο βήμα για μένα».

Σκοπός του Έλληνα επιθετικού να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που δεν είχε στη Νόριτς την περασμένη σεζόν η οποία ήταν και η πρώτη του στα «καναρίνια». Έγραψε μόλις 14 συμμετοχές στην Premier League, οι περισσότερες εκ των οποίων ολιγόλεπτες και μόλις 3 από αυτές ως βασικός.

Παράλληλα, έπαιξε ορισμένα ματς σε Λιγκ Καπ, Κύπελλο και Premier League 2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x