Ιταλία

Χωρίς Ρονάλντο η «πρώτη» της Γιουβέντους

Εκτός από την πρώτη συνάντηση της Γιουβέντους θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η νέα σεζόν αρχίζει την Τετάρτη (10/7) για τη Γιουβέντους και ο Μαουρίτσιο Σάρι ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα δώσουν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση.

Από τη σχετική λίστα, απουσιάζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρίσκεται σε άδεια και θα επιστρέψει στις 13 Ιουλίου, ενώ απών θα είναι και ο Μπλες Ματουϊντί, καθώς θα επιστρέψει επίσης τρεις ημέρες μετά την πρώτη συνάντηση της «Γηραιάς Κυρίας».

Ωστόσο, κανονικά θα βρίσκεται στην «πρώτη» ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος επέστρεψε, καθώς επίσης και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Άαρον Ράμσεϊ, Αντριέν Ραμπιό και Μερίχ Ντεμιράλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x