Ελλάδα

Χωρίς Σιόβα και Καρέλη στην Αυστραλία

Δύο ακόμη απουσίες θα έχει η Εθνική για τα φιλικά της Αυστραλίας. Δεν θα ακολουθήσουν, για προσωπικούς λόγους, την αποστολή ο Δημήτρης Σιόβας και Νίκος Καρέλης.

Απόντες από τα φιλικά της Εθνικής με την Αυστραλία στο Σίδνεϊ (4/6) και τη Μελβούρνη (7/6) θα είναι οι Δημήτρης Σιόβας και Νίκος Καρέλης.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού εξασφάλισε άδεια, καθώς είναι κουμπάρος στο επικείμενο γάμο του Κώστα Μανωλά, ενώ ο επιθετικός της Γκενκ θα λείψει διότι η σύζυγός του γέννησε την Πέμπτη.

Έτσι ο Μίχαελ Σκίμπε θα έχει 22 παίκτες στη διάθεσή του. Αυτοί είναι οι: Καρνέζης, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Μπουκουβάλας, Μόρας, Τζιόλης, Γιαννιώτας, Οικονόμου, Βέλλιος, Χριστοδουλόπουλος, Σταφυλίδης, Καπίνο, Μπακασέτας, Τοροσίδης, Διαμαντάκος, Ταχτσίδης, Μάνταλος, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Αραβίδης, Σάμαρης, Παπάζογλου.

Η προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να ενταχθούν στο αντιπροσωπευτικό μας συκρότημα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Ανδρέας Σάμαρης.

Η επόμενη προπόνηση της Εθνικής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (30/5) στις 16:00 και θα είναι η πρώτη ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x