Γενικά

Από εκεί που… σταμάτησαν: Ζαφείρης και Κουλούρης ξεκίνησαν με γκολ τη νέα σεζόν σε Τσεχία και Πολωνία!

Χρήστος Ζαφείρης και Ευθύμης Κουλούρης ξεκίνησαν με γκολ τη νέα αγωνιστική σεζόν σε Τσεχία και Πολωνία, με τις Σλάβια Πράγας και Πογκόν πάντως να μπαίνουν με το... αριστερό στα πρωταθλήματά τους!

Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή ονειρική σεζόν που πραγματοποίησαν σε Τσεχία και Πολωνία μπήκαν και στη νέα οι Χρήστος Ζαφείρης και Ευθύμης Κουλούρης αντίστοιχα!

Το βράδυ της Κυριακής (20/07) αμφότεροι οι Έλληνες διεθνείς πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη συμμετοχή για το 2025/26, στις πρεμιέρες των ομάδων τους στα εθνικά πρωταθλήματα.

Ο Ζαφείρης ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Σλάβια Πράγας στην εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στη Χράντεκ Κράλοβε, με τον 22χρονο χαφ να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο και να βρίσκει, μάλιστα, και τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 82', γράφοντας προσωρινά το 2-1!



Όσον αφορά τον Ευθύμη Κουλούρη, ο Έλληνας στράικερ, που κέρδισε πέρυσι το βραβείου του πρώτου σκόρερ στην Πολωνία, συνέχισε από εκεί που σταμάτησε! Ο 29χρονος επιθετικός, που βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων μετά και την περσινή του ονειρική σεζόν, ήταν ίσως ο μοναδικός που διασώθηκε από την εκτός έδρας συντριβή με σκορ 5-1 της Πογκόν Στσέτσιν από την Ραντόμιακ Ραντόμ καθώς στο 56' είχε μειώσει με δικό του τέρμα σε 2-1, ενώ στο 72' είδε το VAR να του ακυρώνει νέο γκολ.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πέρασε και ως αλλαγή ο Λεονάρντο Κούτρης, αγωνιζόμενος στο τελευταίο τριαντάλεπτο του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x