Γενικά

Αποσύρεται από το πρωτάθλημα Αιγύπτου η Ζάμαλεκ του Φερέιρα!

Η ιστορική Ζάμαλεκ Καΐρου ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τη συνέχεια του φετινού αιγυπτιακού πρωταθλήματος λόγω των παραπόνων της για τη διαιτησία.

Την απόφασή του να αποσύρει τη Ζάμαλεκ από το φετινό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Αιγύπτου ανακοίνωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος του συλλόγου, Μορτάδα Μανσούρ.

Σε μία οργισμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την ίδια μέρα και μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Ελ Νταχλέγια, η οποία άφησε την ομάδα του Καΐρου στη δεύτερη θέση και στο -5 από τη Αλ Αχλί, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας που προπονεί ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα.

«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε αυτή την φάρσα που έχει στήσει η διαιτησία και εκτελούν οι διαιτητές, ώστε να δώσουν το πρωτάθλημα στην αιώνια μας αντίπαλο», ήταν τα λόγια του κ. Μανσούρ.

Επίσης, ο Μανσούρ ανακοίνωσε πρόστιμο που ισούται με το 20% των ετήσιων απολαβών σε όλους τους παίκτες του συλλόγου και ταυτόχρονα ανακοίνωσε παύση πληρωμών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x