Ιταλία

Ζανέτι: «Η θέση του Ιντζάγκι δεν βρίσκεται σε κίνδυνο»

Ο αντιπρόεδρος της Ίντερ Χαβιέρ Ζανέτι ξεκαθάρισε ότι η θέση του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν βρίσκεται σε κίνδυνο και δήλωσε πως για το πρόβλημα των κακών εμφανίσεων ευθύνονται όλοι.

Στηρίζει τον Σιμόνε Ιντζάγκι η διοίκηση της Ίντερ παρά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν. Οι «νερατζούρι» έχουν συγκεντρώσει μόλις 12 βαθμούς σε 7 αγώνες της Serie A, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην έβδομη θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Ο αντιπρόεδρος και θρύλος του συλλόγου, Χαβιέρ Ζανέτι, τόνισε πως η ευθύνη βαραίνει όλους στην ομάδα. «Για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί ευθύνονται όλοι, όχι μόνο ο προπονητής. Το ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν όπως το περιμέναμε», τόνισε ο Αργεντινός και ερωτηθείς για το μέλλον του προπονητή ήταν κατηγορηματικός: «Όχι δεν κινδυνεύει. Εξάλλου δε θα ήταν σωστό καθώς ευθυνόμαστε όλοι για αυτές τις εμφανίσεις. Τώρα χρειαζόμαστε προσωπικότητα για να βγούμε από αυτή τη θέση».

Όταν ρωτήθηκε αν η Ίντερ έχει τη δύναμη για να βγάλει τον εαυτό της από αυτή τη κατάσταση απάντησε αμέσως: «Ναι, εξάλλου το έχουμε αποδείξει και στο πρόσφατο παρελθόν. Απλά πρέπει να βρεθεί ξανά. Αυτό το γκρουπ είναι αρκετά δεμένο».

Σχετικά με τις αναμετρήσεις κόντρα σε Ρόμα και Μπαρτσελόνα που έρχονται είπε: «Αυτοί οι αγώνες και οι αντίπαλοι έρχονται τη σωστή στιγμή γιατί μέσω από κάποια θετικά αποτελέσματα από αυτούς μπορούμε να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας και να κοιτάξουμε μπροστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x