Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στο maisfutebol.iol.pt και αποκάλυψε ότι προέτρεψε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να μετακομίσει στην Μπενφίκα με… κλειστά μάτια!

Παράλληλα, ο αρχηγός της Κοπεγχάγης ανέφερε ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ανδρέα Σάμαρη, ενώ τόνισε εκ νέου ότι θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό!

«Ο Βλαχοδήμος ήταν ο συγκάτοικός μου στον Παναθηναϊκό και είχαμε πολύ καλή σχέση. Είναι καταπληκτικός χαρακτήρας, θέλει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Με ρώτησε για την Μπενφίκα και τον προέτρεψα να πάει με… κλειστά μάτια. Γνωρίζω το μεγαλείο της, παρ’ ότι δεν είμαι φίλαθλός της. Του είπα ότι θα ενθουσιαστεί με τις συνθήκες που θα συναντήσει και με τους φιλάθλους», είπε αρχικά ο Ζέκα.

Ο 31χρονος χαφ μίλησε και για τον Ανδρέα Σάμαρη: «Τον Σάμαρη τον γνώρισα στην Εθνική ομάδα. Είναι πολύ ευγενικός και πάντα πρόθυμος να σε βοηθήσει. Θυμάμαι ότι μιλούσαμε στα πορτογαλικά για αρκετή ώρα».

Τέλος, ο Ζέκα ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό: «Έχω πει πολλές φορές ότι θα ήθελα να κρεμάσω τα παπούτσια μου στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. Από την άλλη, θα ήθελα να παίξω και στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, αφού έχω αγωνιστεί μόλις για μία σεζόν».