Πορτογαλία

Ζέκα: «Έκανε τη διαφορά ο Μήτρογλου»

Ο Κάρλος Ζέκα προσυπογράφει για τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στην Μπενφίκα, όπως φάνηκε από δηλώσεις του σε πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Το «Radio Renascenca» απευθύνθηκε στον Κάρλος Ζέκα ζητώντας τη γνώμη του για τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στην Μπενφίκα και ο Πορτογάλος μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε στους συμπατριώτες του με πολύ καλά λόγια για τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού.

«Εδώ στην Ελλάδα, ο Μήτρογλου αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ήταν ένας ποδοσφαιριστής που έκανε τη διαφορά. Στην Αγγλία ήταν τραυματίας το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και νομίζω ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν είχε πολλές συμμετοχές. Αν ήταν σε φόρμα, σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερος στην Αγγλία», τόνισε.

Όσο για τις συγκρίσεις με τον Λίμα, ο Ζέκα θεωρεί πως πρόκειται για παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. «Είναι πολύ διαφορετικοί παίκτες. Ο Λίμα είναι πολύ πιο κινητικός παίκτης, βοηθά στην άμυνα και πάει πολύ περισσότερο στη μπάλα. Γενικά αυτό δεν το κάνει ο Μήτρογλου, ο οποίος είναι καλύτερος σε φυσική κατάσταση, αλλά κάπως πιο στατικός», κατέληξε ο Ζέκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x