Ελλάδα

Ο Ζέκα προετοιμάζει το μέλλον του εκτός γηπέδων με καινοτόμο εφαρμογή!

Ο Κάρλος Ζέκα σκέφτεται ήδη το μέλλον του μετά το ποδόσφαιρο, επενδύοντας σε μια καινοτόμο εφαρμογή!

Ο Κάρλος Ζέκα, στα 32 του, έχει άλλα δύο χρονιά συμβόλαιο στην Κοπεγχάγη, σιγά σιγά, όμως, αρχίζει να σκέφτεται το μέλλον του μετά το ποδόσφαιρο!

Ο διεθνής με την Εθνική μας ομάδα, που έχει γεννηθεί στη Λισαβόνα, προετοιμάζει το έδαφος για όταν κρεμάσει τα παπούτσια του και αποχωρήσει από τους αγωνιστικούς χώρους. Άλλωστε, ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού ανέκαθεν έκανε νέα βήματα και σχέδια για το επαγγελματικό του μέλλον

Σύμφωνα με τη Record, λοιπόν, όταν ο φίλος και πρώην συνάδελφός του στην Κάζα Πία -από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του ο Ζέκα- ο Μίλτον Μαρτίνς, του παρουσίασε την ιδέα να δημιουργήσει μια εφαρμογή, που θα έφερνε τους ανθρώπους κοντά μετά την πανδημία, δεν δίστασε να υποστηρίξει την ιδέα!

Έχοντας την Coca-Cola, μάλιστα, ως «κύριο χορηγό», η εφαρμογή ονομάζεται Remeet, και έχει ως κύριο στόχο να υποστηρίξει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις να ευημερήσουν μετά την πανδημία!

«Είμαι πάντα ανοικτός στο να δοκιμάσω νέα πράγματα και να διαφοροποιήσω το επαγγελματικό μου μέλλον. Μου άρεσε η ιδέα πάνω απ' όλα, γιατί είναι καινοτόμος και έχει νόημα να την υποστηρίξω, γιατί έχει αξίες, τις οποίες αναγνωρίζω και προσπαθώ να ωφελήσω όλους τους εμπλεκόμενους: Σκοπεύει να βοηθήσει τους ανθρώπους και την οικονομία. Όλοι κερδίζουν», δήλωσε ο Ζέκα.

Εν ολίγοις, το Remeet είναι μια εφαρμογή που προωθεί συναντήσεις μεταξύ δύο ή περισσοτέρων ατόμων, με σκοπό να συγκεντρώσει και να ανακτήσει τον αυθορμητισμό και την κοινωνική ζωή του παρελθόντος, την ίδια στιγμή, δε, που προωθεί ιδρύματα συνεργατών και τους δίνει μια πολύ απαραίτητη ώθηση για την οικονομική ανάκαμψη. Και καλύπτει όλους τους τύπους υπηρεσιών, όπως αθλητικά, θέατρα και κινηματογράφους!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x