Πορτογαλία

Ζεράλδες: Επική αντίδραση στη ληστεία του αυτοκινήτου του!

Με αρκετή δόση χίουμορ και πολλά... κιλά τρέλας η αντίδραση του Φραντσίσκο Ζεράλδες, όταν έμαθε πως του έκλεψαν το αυτοκίνητό του.

Όταν έχεις χιούμορ μπορείς να ξεπεράσεις τα περισσότερα πράγματα στη ζωή. Αυτό ακριβώς έκανε ο Φραντσίσκο Ζεράλδες της Ρίο Άβε, ο οποίος επιστράτευσε το χιούμορ και την τρέλα του, στην είδηση ότι εκλάπη το αυτοκίνητό του.

Συγκριμένα, με ανάρτησή του στο instagram, ο 25χρονος μέσος, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, έκανε γνωστό πως χθες το βράδυ του έκλεψαν το αυτοκίνητό του κάτω από το σπίτι του. Παρ' όλα αυτά, η αντίδρασή του ήταν επική, αφού απευθυνόμενος στους κλέφτες ανέφερε τα εξής:

«Για αυτούς που έκλεψαν το αυτοκίνητό μου χθες το βράδυ έχω δύο ερωτήσεις. Πρώτον, μου πήραν μια σανίδα του σερφ που πάνω έχει το όνομά μου. Εάν τη βάλετε στο ίντερνετ για πώληση, την αγοράζω!

Δεύτερον, σπάσατε την καραντίνα. Θα μπορούσατε να περιμένατε. Πιστεύω πως είναι άδικο για όλους τους άλλους κλέφτες που συμμορφώνονται με τους κανόνες περιορισμού. Κάποιοι μπορούν να κλέψουν, κάποιοι άλλοι όχι»!


Πάντως, λίγα λεπτά αργότερα ανέβασε νέο ποστάρισμα, δείχνοντας την ανθρώπινη πλευρά του, λέγοντας πως αν εκείνοι που έκλεψαν το αυτοκίνητό του χρειάζονται άμεση ανάγκη τα χρήματα, να επικοινωνήσουν μαζί του!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x