Stoiximan Super League

Ζέρβας: «Μέσα στο μήνα η έγκριση των πολεοδομικών όρων για τη Νέα Τούμπα»

Προανήγγειλε εξελίξεις στο θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Την έγκριση των πολεοδομικών όρων για τη νέα Τούμπα προανήγγειλε για τα τέλη του μήνα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ενώ εκτίμησε πως θα υπάρξει ομοφωνία για το θέμα του ΠΑΟΚ.

«Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχει μείνει ένα τελευταίο κομμάτι που θα έρθει σύντομα στο συμβούλιο. Θα υπάρξει μια περίοδος της τελευταίας διαβούλευσης, ενώ τέλος Μαρτίου θα παρθεί η τελευταία έγκριση των πολεοδομικών όρων. Αυτό όμως είναι το τελευταίο στάδιο. Πιστεύω πως θα πάμε ομόφωνα. Σε μια δημοκρατία υπάρχουν πάντα διαφορετικές απόψεις και διαφωνίες σε κάποιες λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω θα πάμε ομόφωνα», τόνισε.

Ερωτηθείς για το εισιτήριο διαρκείας της ΚΑΕ Άρης που αγόρασε, απάντησε: «Το έχω πει πολλές φορές, είμαι ένας άνθρωπος του αθλητισμού, ξέρω πολύ καλά την δυσκολία που έχουν οι ομάδες όπως η ΚΑΕ Άρης, ΠΑΟΚ, και Ηρακλής. Εγώ θλίβομαι πολύ γι'αυτή την εικόνα γιατί κάποτε αυτές οι ομάδες ήταν στις υψηλότερες θέσεις. Τώρα, βλέπουμε την βαθμολογία ανάποδα. Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια. Οι ΚΑΕ, ανήκουν σε ανθρώπους της πόλης που προσπαθούν να βοηθήσουν. Το ίδιο έκανα και με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, και θα κάνω και με τον Ηρακλή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x