Πορτογαλία

Ζεσούς: «Ο Σεμέδο θέλει να παίξει στην Μπενφίκα, αλλά…»

Την επιθυμία του Ρούμπεν Σεμέδο να μετακομίσει από τον Ολυμπιακό στην Μπενφίκα, ανέφερε ο Ζόρζε Ζεσούς, αλλά δεν ξέρει εάν θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Στην Μπενφίκα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Ρούμπεν Σεμέδο, όπως αποκάλυψε ο Ζόρζε Ζεσούς.

Ο προπονητής των «αετών» επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Πορτογάλου σέντερ μπακ από τον Ολυμπιακό, ωστόσο από την άλλη ανέφερε πως δεν γνωρίζει εάν θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, καθώς η ομάδα του Πειραιά έχει μεγάλες απαιτήσεις στις διαπραγματεύσεις.

«Ο Σεμέδο είναι ένας παίκτης που αποτελεί προτεραιότητα για την Μπενφίκα. Επειδή είναι Πορτογάλος και επειδή έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν για έναν χρόνο. Όμως, όπως ξέρετε σε λίγο εκπνέει η προθεσμία για να δηλώσουμε παίκτες στην Ευρώπη. Ο Ρούμπεν Ντίας έφυγε και ήρθε ένας ξένος στη θέση του. Ο Σεμέδο είναι ένας ποιοτικός παίκτης, τον έχω δει στα ματς του Ολυμπιακού. Είναι διεθνής και μπορεί να ξεκινήσει και βασικός. Όμως, δεν έχω πολλές ελπίδες. », ανέφερε αρχικά ο Ζεσούς.

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή: «Δεν έχω πολλές ελπίδες ότι θα έρθει ο Σεμέδο. Ο Ολυμπιακός κατάλαβε ότι ενδιαφερόμαστε πολύ για εκείνον και έβαλε όλες τις… μάρκες στο τραπέζι και νομίζω ότι η Μπενφίκα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Ο Σεμέδο θέλει να έρθει στην Πορτογαλία και την Μπενφίκα και να δουλέψει μαζί μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x