Ισπανία

Ζιντάν: «Υπάρχουν φορές που πρέπει να φύγεις για το καλό όλων»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε πως το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το τέλος της σεζόν είναι πιθανό, αλλά δεν έχει πάρει ακόμα κάποια οριστική απόφαση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Κυριακή (16/5, 19:30) την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και στοχεύει μόνο στη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες τίτλου, ελπίζοντας παράλληλα σε στραβοπάτημα της Ατλέτικο Μαδρίτης, που βρίσκεται στο +2, στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές.

Οι φήμες για αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο της «Βασίλισσας» μετά το τέλος της σεζόν έχουν κάνει την εμφάνισή τους και ο Γάλλος τεχνικός ερωτήθηκε για το ζήτημα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τους Βάσκους.

Ο «Ζιζού» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, λέγοντας πως δεν έχει πάρει ακόμα κάποια οριστική απόφαση: «Η ερώτηση είναι πολύ βαρετή. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί. Όλα μπορούν να συμβούν. Εδώ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν βλέπω πιο μακριά από την καθημερινότητα. Μπορεί να νομίζετε ότι το λέω για να διώξω κάθε ευθύνη, επειδή τα πράγματα περιπλέκονται. Δεν είναι γι' αυτό. Κάνω ό,τι κάνω και το κάνω στο έπακρο. Έρχεται ο καιρός που χρειάζεσαι μια αλλαγή, επειδή είναι καλό για όλους. Υπάρχουν φορές που πρέπει να μείνεις, φορές που πρέπει να φύγεις για το καλό όλων. Είμαι όπως πάντα, επειδή δεν ξέρω τι θα συμβεί σε 2-3 χρόνια. Είμαι χαρούμενος όποτε βλέπω τους προπονητές μου να προπονούν, αν και μερικές φορές τα πράγματα σοβαρεύουν. Είμαι προνομιούχος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ελπίδες τίτλου της Ρεάλ, που εξαρτώνται πλήρως και από την Ατλέτικο: «Πρέπει απλά να κάνουμε τη δουλειά μας, όπως πάντα. Θα τα δώσουμε όλα, που είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Κοιτάζουμε αυτά που μπορούμε να ελέγξουμε. Ανησυχούμε για τον αντίπαλό μας, που είναι πολύ καλός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x