Καμία διάθεση να ασχοληθεί καν με όσους άσκησαν σκληρή κριτική στη Ρεάλ μετά τις ήττες από Κάντιθ και Σαχτάρ, στον απόηχο του θριάμβου επί της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» (1-3).

«Δεν έχουμε ανάγκη να αποστομώσουμε κανέναν. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, ειδικά μετά από όλα αυτά που έχουν ακουστεί για εκείνους τις τελευταίες μέρες. Η ομάδα είναι ενωμένη. Μπορούμε να απολαύσουμε ό,τι καταφέραμε. Δεν γνωρίζω αν αυτά που ειπώθηκαν τις προηγούμενες μέρες ήταν δίκαια, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Μπορεί να είναι μόνο τρεις βαθμοί, αλλά πρέπει να απολαύσουμε αυτή την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε στους ανθρώπους ότι έκαναν λάθος. Η καλή εμφάνιση είναι από την σκληρή δουλειά και ότι πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε και ότι είμαστε μαζί. Όλα έχουν να κάνουμε με το καλό παιχνίδι που παίξαμε», τόνισε.

Κληθείς να σχολιάσει τη φάση του πέναλτι που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το ματς, είπε: «Υπάρχει ένας διαιτητής και αποφάσισε ότι ήταν πέναλτι. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την διαιτησία, επειδή είναι δύσκολη δουλειά και δε θα το κάνω σήμερα. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Κερδίσαμε 3-1 και θα μπορούσαμε και περισσότερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube