Ισπανία

Ζιντάν: «Είμαι τυχερός που αποτελεώ κομμάτι αυτού του σπουδαίου συλλόγου»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας μια αποτίμηση της προετοιμασίας των παικτών, ενώ αναφέρθηκε και στη σεζόν που ακολουθεί.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν κατέκτησε πρωτάθλημα και Champions League τηn προηγούμενη χρονιά, γεγονός που θέλει να επαναλάβει ξανά τη σεζόν 2017/18. Αυτό θα το πετύχει με την σωστή προετοιμασία, η οποία, όπως τόνισε, είναι άκρως σημαντική.

Οι «μερένχες», πραγματοποιούν την προετοιμασία τους αυτή τη στιγμή στο Λος Άντζελες της Αμερικής. Ο 45χρονος τεχνικός της ομάδας είναι φανερά ικανοποιημένος, αναγνωρίζοντας την πρόοδο των παικτών του:

«Η πρώτη εβδομάδα πήγε καλά, δεν γίνεται να παραπονεθούμε. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε και τα πάμε πολύ καλά. Η προετοιμασία είναι ιδιαίτερα σημαντική, υπάρχουν και καινούργιοι παίκτες. Είναι πολύ πρόθυμοι για δουλειά».

Στη συνέχεια, σχολίασε την ερχόμενη σεζόν η οποία, θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολη, καθώς η Ρεάλ διεκδικεί και τους 6 τίτλους, ενώ δεν παρέλειψε, ξανά, να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τον σύλλογο:

«Μας αρέσουν όλα αυτά που έχουμε την επόμενη χρονιά. Πρόκειται να είναι μια πολύ απαιτητική σεζόν και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό. Όπως λέω πάντα, εκτιμώ το κάθε λεπτό που βρίσκομαι εδώ, είμαι τυχερός που αποτελώ κομμάτι αυτού του τεράστιου συλλόγου».

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x