Γαλλία

Χάλασε του Ζίγιεκ στην Παρί λόγω... αργοπορίας της Τσέλσι!

Εάν και πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, ο Ζίγιεκ δεν θα μετακομίσει τελικά στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η Τσέλσι δεν έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα εντός χρόνου!

Ανατροπή και... ναυάγιο με τον δανεισμό του Χακίμ Ζίγιεκ!

Ο Μαροκινός εξτρέμ είχε προβάρει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο, τελικά θα παραμείνει παίκτης της Τσέλσι κι αυτό διότι οι Λονδρέζοι δεν έστειλαν τα απαραίτητα έγγραφα εντός χρόνου, με αποτέλεσμα η αρμόδια γαλλική επιτροπή να μην μπορεί να εγκρίνει την εν λόγω μετακίνηση!

Όπως είναι φυσιολογικό, η συγκεκριμένη κατάσταση έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στις τάξεις των Παριζιάνων, οι οποίοι στο... παρά πέντε δεν κατάφεραν να αποκτήσουν ούτε τον Μίλαν Σκρίνιαρ από την Ίντερ. Μάλιστα, σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, σκοπεύουν να καταθέσουν ένσταση στο γαλλικό ποδοσφαιρικό διοικητικό σώμα ώστε να λυθεί το θέμα με τον Ζίγιεκ.







Έτσι, ο τεχνικός της Τσέλσι, η οποία έχει σαρώσει στη μεταγραφική περίοδο, με τελευταίο «μπαμ» εκείνο του Έντσο Φερνάντες, Γκρέιαμ Πότερ, αναμένεται να έχει ακόμα μία λύση στις επιλογές του. Βέβαια, μένει να φανεί και η διάθεση του 29χρονου άσου, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να έχει... ξενερώσει με την παραπάνω εξέλιξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x