Ιταλία

Ζίρκζι για αντι-Ζιρού στη Μίλαν

Το συμβόλαιο του Ολιβιέ Ζιρού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και στη Μίλαν έχουν ήδη εντοπίσει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Τζόσουα Ζίρκζι.

Ο Τζόσουα Ζίρκζι δεν κατάφερε ποτέ να βρει τον απαιτούμενο χώρο και χρόνο για να δείξει το τεράστιο ταλέντο του στην Μπάγερν Μονάχου. Η Μπολόνια τον έβγαλε από το αδιέξοδο το καλοκαίρι του 2022 και με 8,5 εκατομμύρια ευρώ τον έκανε δικό της.

Μετά από μία χρονιά προσαρμογής, ο Ολλανδός φανερώνει τις ικανότητες και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του. Η ταχύτητα, το ένας εναντίον ενός και τα τελειώματά είναι τα δυνατά του σημεία. Τα στατιστικά του «μιλάνε» από μόνα τους και τα οκτώ γκολ και έξι ασίστ σε 22 συμμετοχές είναι ένας από τους λόγους της εξαιρετικής πορείας των «ροσομπλού». Όλα τα παραπάνω έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών και περισσότερο της Μίλαν.



Οι «ροσονέρι» αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του Ολιβιέ Ζιρού, αφού παρότι κομβικός με 11 γκολ και επτά ασίστ τη σεζόν που διανύουμε, δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιό του. Αυτό εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και στη Μίλαν δεν είναι διατεθειμένοι να το ανανεώσουν. Για να αποκτήσουν όμως τον Ζίρκζι θα πρέπει να καταβάλουν στη Μπολόνια τη ρήτρα των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Επιμέλεια: Θανάσης Κρητικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x