Ιταλία

Ολοκληρώνεται η ανανέωση του Ζιρού με τη Μίλαν - Σήμερα η συνάντηση με τον ατζέντη του!

Ο Ολιβιέ Ζιρού βρίσκεται μια ανάσα από την ανανέωση του συμβoλαίου του με τη Μίλαν, ενώ σήμερα υπάρχει συνάντηση ανάμεσα στον ατζέντη του και τη διοίκηση των «ροσονέρι» για να κλείσει το deal.

Πολύ κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν βρίσκεται ο Ολιβιέ Ζιρού. Ο 36χρονος Γάλλος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στους «ροσονέρι», ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του ατζέντη του με τους ιθύνοντες του συλλόγου, για να κλείσει το deal.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές έχουν έρθει εδώ και αρκετό καιρό σε προφορική συμφωνία, τόσο όσον αφορά τα χρήματα, αλλά και για τη διάρκεια του συμβολαίου του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπάρχουν και ανακοινώσεις. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας, αλλά σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, αναμένεται να υπογράψει για έναν χρόνο, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα επέκτασης για ακόμη έναν.

Η Μίλαν θέλει να ξαναμπεί δυνατά στη διεκδίκηση του Scudetto, μετά την κακή πορεία που διαγράφει τη φετινή σεζόν στη Serie A, με τον Ζιρού να αποτελεί έναν από τους παίκτες που θα βασιστούν, προκειμένου να έχει επιτυχία το νέο τους πλάνο. Πέραν του Ζιρού, οι «ροσονέρι» αναμένεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και με τον Ραφαέλ Λεάο, όπου και θα ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, μόλις τελειώσει με την υπόθεση του Γάλλου σέντερ φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x