Ιταλία

Ζιρού: Προφορική συμφωνία με τους LA FC

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ολιβιέ Ζιρού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Λος Άντζελες FC, για συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2025.

Μετά από τρία χρόνια ο Ολιβιέ Ζιρού αποχωρεί από την Μίλαν. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Γάλλος άσος έχει έρθει σε συμφωνία με τους Λος Άντζελες FC, για συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2025.

«Οι LAFC έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Ολιβιέ Ζιρού για ένα συμβόλαιο μέχρι και τον Δεκέμβριο 2025. Αφού πρώτα αποκάλυψε το ενδιαφέρον της η ομάδα τον Δεκέμβριο και κατέθεσε επίσημη πρόταση νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ήρθε και η προφορική συμφωνία. Τίποτα δεν έχει υπογραφεί ακόμη, αλλά όλα είναι πολύ κοντά», ανέφερε.

Η ομάδα του MLS κατάφερε να πείσει τον 37χρονο επιθετικό, που ΜΜΕ της Ιταλίας ανέφεραν πως τόσο ο ίδιος αλλά και η οικογένεια του ήθελαν να μετακομίσουν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι την τρέχουσα σεζόν είναι στην 6η θέση, έχοντας 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, με το πέρας των πρώτων 5 αγωνιστικών.

Ο επιθετικός των «ροσονέρι» την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 36 αγώνες και μετράει 14 τέρματα και 9 ασίστ, με την ομάδα του να βρίσκεται αυτήν την στιγμή 2η στην βαθμολογία της Serie A, πίσω μόνο από την συμπολίτισσα της, Ίντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x