Champions League

Ζητάει αλλαγή έδρας στη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα η Νάπολι

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ζήτησε από την UEFA να μην διεξαχθεί η ρεβάνς της Νάπολι με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού.

Θέλει να... μπλοκάρει τη διεξαγωγή της ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία για τους «16» του Champions League η Νάπολι!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ζήτησε από την UEFA να μην διεξαχθεί η ρεβάνς στην Καταλωνία, αφού στην Ισπανία τα κρούσματα ολοένα και αυξάνονται τις τελευταίες ώρες και υπάρχει φόβος για την υγεία των μελών της αποστολής. Μάλιστα, υποστηρίζει πως το καλύτερο σενάριο είναι να διεξαχθεί το ματς είτε στην Πορτογαλία που θα γίνει το final-8 του Champions League, είτε στην Γερμανία που θα γίνει το final-8 του Europa League.

«Είμαι σε διαρκής επαφή με την UEFA, αλλά αυτό είναι ντροπή. Ακούμε πως στην Ισπανία υπάρχει μεγάλος φόβος και αυτοί το αγνοούν. Τι μπορεί δηλαδή να τους κοστίσει να ανακοινώσουν να παιχτεί το ματς στην Πορτογαλία, την Γερμανία ή την Ελβετία; Από τη στιγμή που αποφασίστηκε να τελειώσει το Champions League στην Πορτογαλία και το Europa League στη Γερμανία, θεωρώ πως η ρεβάνς πρέπει να γίνει σε Πορτογαλία ή Γερμανία. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μείνουμε σε μία πόλη που έχει σοβαρά προβλήματα», σχολίασε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x