Ισπανία

Ζήτησε να αποφυλακιστεί ο Άλβες: «Πιστεύω στη δικαιοσύνη, δεν θα γίνω φυγάς»

Ο Ντάνι Άλβες κατέθεσε επίσημα αίτημα αποφυλάκισης.

Το πρωί της Τρίτης έγινε η ακροαματική διαδικασία με την κατάθεση του αιτήματος από τον Ντάνι Άλβες για να αποφυλακιστεί μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσή του. Ο Βραζιλιάνος μπακ πρωτοδίκως τιμωρήθηκε με φυλάκιση 4,5 ετών για τον βιασμό μιας κοπέλας σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου του 2022.

Η εισαγγελική αρχή έχει καταθέσει έφεση ζητώντας τον διπλασιασμό της ποινής (δηλαδή εννέα χρόνια), ενώ η πλευρά του ποδοσφαιριστή αντίστοιχα επιδιώκει αντίστοιχα τη μείωση της τιμωρίας. Οι δικηγόροι του άλλοτε άσου της Μπαρτσελόνα, της Γιουβέντους, της Παρί και της Σεβίλλης ζήτησαν να αποφυλακιστεί μέχρι να εκδικαστεί η έφεση τονίζοντας πως έχει ήδη εκτίσει το 1/4 της ποινής του, μιας και είναι προφυλακισμένος από τον Ιανουάριο του 2023.

Ο ίδιος Άλβες μέσα από βιντεοκλήση από τις φυλακές «εμφανίστηκε» σήμερα στο δικαστήριο και ζήτησε την προσωρινή αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους. «Δεν πρόκειται να γίνω φυγάς. Πιστεύω στη δικαιοσύνη και θέλω να φτάσω αυτή την υπόθεση μέχρι το τέλος», είπε ενώπιον του δικαστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x