Ιταλία

Ζήτησε συγγνώμη ο Ριμπερί για την επίθεση στον βοηθό διαιτητή

Μετανιωμένος φάνηκε ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος μετά την ήττα της Φιορεντίνα κόντρα στη Λάτσιο με 2-1, έσπρωξε τον βοηθό διαιτητή.

Συγγνώμη ζήτησε ο Φρανκ Ριμπερί για το σπρώξιμο στον βοηθό διαιτητή, μετά από την ήττα της Φιορεντίνα με 2-1 επί της Λάτσιο.

Ο μέσος έγραψε ένα μήνυμα στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και έδειξε πόσο μετανιωμένος είναι, που εν θερμώ αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο.

«Στα αλήθεια λυπάμαι για το χθεσινό βράδυ. Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους φιλάθλους. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τον κύριο Πασέρι, γιατί στο τέλος του αγώνα, ήμουν πολύ ταραγμένος και στεναχωρημένος και ελπίζω να με καταλάβει. Πάντα ήθελα να μένω στο γήπεδο και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου, γιατί ήρθα μέχρι εδώ για αυτή την πόλη και για αυτόν τον σύλλογο και πιστεύω ότι η Φιορεντίνα πρέπει να λάβει περισσότερη προσοχή, την ίδια προσοχή που λαμβάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες, για την πολύ καλή δουλειά που κάνουμε κάθε ημέρα», ανέφερε ο 36χρονος Γάλλος.





Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x