Σκωτία

Ζόρικη νίκη για Ρέιντζερς, νίκη με Γιακουμάκη για Σέλτικ

Έστω και δύσκολα, η Ρέιντζερς νίκησε 1-0 τη Λίβινγκστον στο «Αιμπροξ Παρκ» για την 23η αγωνιστική της Scottish Premier και διατήρησε τη διαφορά της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ρέιντζερς νίκησε δύσκολα 1-0 τη Λίβινγκστον στη Γλασκώβη για την 23η αγωνιστική της Scottish Premier και διατήρησε το +4 στην κορυφή της βαθμολογίας, παραμένοντας το πρώτο φαβορί για την υπεράσπιση του τίτλου της και αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο +6 από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Το γκολ των «διαμαρτυρόμενων» σημείωσε ο Αρφιλντ στο 76’.

Με ένα εκπληκτικό εκ των δύο γκολ το δεύτερο του Γιώργου Γιακουμάκη, η Σέλτικ νίκησε 2-1 στο Εδιμβούργο τη Χαρτς και διατήρησε το -4 στη δεύτερη θέση από την κορυφή και την «αιώνια» αντίπαλο, Ρέιντζερς, ελπίζοντας για την επιστροφή στον τίτλο της πρωταθλήτριας και αφήνοντας τις «καρδιές» σταθερά στην τρίτη θέση.

Οι «καθολικοί» έφτασαν στο 0-2 στο πρώτο ημίχρονο με τον Χατάτε στο 27’ και το ψαλιδάκι του διεθνούς Έλληνα επιθετικού στο 35’, πριν μειώσει στο 62’ ο Μπόις.

Έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την τριάδα οι Μάδεργουελ και Χιμπέρνιαν με το μεταξύ τους 0-0 στην έδρα της πρώτης.

Ανέβηκε η Νταντί Γιουνάιτεντ, η οποία νίκησε εντός έδρας 2-1 τη Ρος Κάουντι και την άφησε στο +4 από τις δύο τελευταίες θέσεις.

«Έβγαλαν τα μάτια τους» οι Σεν Τζόνστον και Νταντί και με το 0-0 στην έδρα της πρώτης στο ντέρμπι ουραγών και δεν κατάφεραν να πλησιάσουν περισσότερο τις θέσεις παραμονής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x