Ότι είπε και στο βίντεο, ανέφερε στην τηλεδιάσκεψη με τους διαιτητές, ο Στεφάν Λανουά. Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής έκανε κόκκινη την… πορτοκαλί στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος για να μην διαμαρτύρεται κανείς.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, ο Κατσικογιάννης έπρεπε να δείξει κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ατρομήτου στο 37’ στη Τούμπα και όχι κίτρινη. Ο Λανουά ανέφερε επίσης ότι ο VAR Σιδηρόπουλος έπρεπε να καλέσει τον ρέφερι στο μόνιτορ για ανασκόπηση της φάσης και αναβάθμιση της κάρτας.

Σχολιάστηκε από πλευράς Επιτροπής και η δεύτερη κίτρινη που έδειξε ο Κατσικογιάννης στον Μπάκου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αναφέροντας ότι «ήταν ένα φάουλ για απρόσεκτο μαρκάρισμα, χωρίς κάρτα».

Πάντως ο Λανουά , αν και ουσιαστικά χρέωσε με διπλό λάθος τον διαιτητή του ΠΑΟΚ – Ατρόμητος του έδωσε τα… εύσημα, επειδή σε έναν τραυματισμό ζήτησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό τιμ, κάτι που δεν έκανε ο Κουκούλας σε μια παρόμοια περίπτωση στο ΑΕΛ – Κηφισιά. «Bravo Alex».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x