Διαιτησία

Κανένα πέναλτι στο ΑΕΚ-Πανσερραϊκός! Το δεδικασμένο με Μπάμπα και Μάνταλο στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Διαβάστε τι αναφέρει ο… Σφυρίχτρας για τις διαιτητικές αποφάσεις στα ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Άσχετα τι θα πει η ΚΕΔ και ο Λανουά, δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι στη φάση του Ζίνι στο ΑΕΚ-Πανσερραϊκός. Διπλό το λάθος του Πολυχρόνη!

Με ένα αν όχι ανύπαρκτο, αλλά άκρως αμφισβητούμενο πέναλτι προηγήθηκε η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Στο 23' ο διαιτητής Πολυχρόνης είδε παράβαση στο μαρκάρισμα του Γκελασβίλι στον Ζίνι, καταλογίζοντας πέναλτι, απόφαση στην οποία έκανε support ο VAR Πουλικίδης.

Επαφή υπάρχει, την οποία, όμως, προκαλεί ο παίκτης της ΑΕΚ ο οποίος αρχικά σουτάρει και εν συνεχεία προεκτείνοντας το πόδι του, έρχεται σε επαφή με εκείνο του αμυντικού, ενώ η μπάλα κατευθύνεται πολλά μέτρα πάνω από την εστία.

Αν και στο πρόσφατο σεμινάριο, η ΚΕΔ δείχνοντας παρόμοια φάση, ζήτησε από τους διαιτητές να μην καταλογίζονται πέναλτι σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Πολυχρόνης που προαλείφεται και για διεθνής έδειξε την άσπρη βούλα.

Επιπρόσθετα υπάρχει και το… δεδικασμένο στο περσινό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ όταν σε παρόμοια περίπτωση που ο Ράχμαν προσπάθησε να μαρκάρει το σουτ του Μάνταλου, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και η ΚΕΔ τον δικαίωσε για την απόφαση του να μην καταλογίσει πέναλτι.

Διπλό το λάθος του διαιτητή Πολυχρόνη, ο οποίος αφενός καταλόγισε λανθασμένα το πέναλτι και αφετέρου όφειλε εφόσον είδε επικίνδυνο μαρκάρισμα και όχι απρόσεκτο, να δείξει και την κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x