Stoiximan Super League

Ποιο συμβόλαιο; Η σωτηρία!

Αποστάσεις από το θέμα που προέκυψε με το συμβόλαιό του κρατά ο Αντώνης Πετρόπουλος τονίζοντας πως αυτό που προέχει είναι η εξασφάλιση της παραμονής της ΑΕΚ στην κατηγορία.

Άκαιρη είναι-σύμφωνα με τον Αντώνη Πετρόπουλο-η συζήτηση που άρχισε για το θέμα του συμβολαίου του. Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ενεργοποίησε εγκαίρως την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του (ελλείψει των 10.000 ευρώ που απαιτούνταν για το σκοπό αυτό) και υπό τις υπάρχουσες συνθήκες ο ίδιος θεωρητικά είναι ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, αν και ο μάνατζέρ του, Γιάννης Γλυκός, κατέστησε σαφές πως υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ παίκτη και ομάδας.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλησε να κρατήσει αποστάσεις από την υπόθεση, για τον απλούστατο λόγο ότι όλη αυτή η κουβέντα μόνο κακό μπορεί να κάνει στον ίδιο και την ΑΕΚ. «Προέχει η σωτηρία της ομάδας και όχι τι θα κάνω εγώ», καθιστά σαφές ο σέντερ φορ της «Ένωσης» βάζοντας τέλος σε όλο το σάλο που προκλήθηκε και απειλεί να αποπροσανατολίσει τον ίδιο και την ομάδα του σε μία τόσο κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x