sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ποιος Αραούχο; Τέσσερις ακόμη μεγαλύτερες χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ

Ο Σέρχιο Αραούχο έχασε χθες το άχαστο. Και δεν είναι η πρώτη φορά που οι οπαδοί της ΑΕΚ τραβάνε τα μαλλιά τους για μία ανεπανάληπτη ευκαιρία. Το sportfm.gr σάς θυμίζει.

Ο Σέρχιο Αραούχο έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρωταθλήματος, για κάποιους και όλων των εποχών, στον χθεσινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Όμως μάλλον δεν είναι ό,τι… χειρότερο έχουν δει οι φίλοι της ΑΕΚ. Άλλωστε χθες η ομάδα τους κέρδισε (1-0), ενώ στις ακόλουθες κραυγαλέες ευκαιρίες που σας θυμίζει το sportfm.gr το αποτέλεσμα δεν υπήρχε happy end.

Ας θυμηθούμε, λοιπόν…

Προημιτελικά Κυπελλούχων 1998, η ΑΕΚ παίζει στην παγωμένη Μόσχα με τη Λοκομοτίβ στη ρεβάνς του 0-0 της Νέας Φιλαδέλφειας. Με το σκορ στο 1-1, ο Κέλβιν Σέμπουε με φοβερή ενέργεια σερβίρει έτοιμο γκολ στον Ντέμη Νικολαΐδη. Όμως το χλιαρό πλασέ που κάνει ο τελευταίος προ κενής εστίας απομακρύνεται από αντίπαλο αμυντικό και στο 93’ ο Τζουγκαΐνοφ χαρίζει τη νίκη-πρόκριση στους Ρώσους.



Την περίοδο 1998/99 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και στο φινάλε έχει την ευκαιρία να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο Τόνι Σαβέφσκι σερβίρει έτοιμο γκολ στον Τζίμη Πατίκα, ο οποίος με εξουδετερωμένο τον Νίκο Σαργκάνη στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.



Τη σεζόν 2001/02 η ΑΕΚ παίζει στην Καισαριανή με τον Εθνικό Αστέρα. Χάνει σωρεία ευκαιριών, μέχρι και πέναλτι με τον Βασίλη Τσιάρτα, αλλά ο Χρήστος Μαλαδένης τους ξεπερνά όλους αφού αποτυγχάνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας. Η «Ένωση» κόντρα στη ροή του αγώνα δέχεται το γκολ, ακόμη ένα στις καθυστερήσεις, και χάνει με 2-0.



Τον Απρίλη του 2005 η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Στην ιστορία μένει το τριπλό δοκάρι στην ίδια φάση από την «Ένωση», που είχε πέντε σε όλο το ματς (τρία ο Κατσουράνης και από ένα Ζούλιο Σέζαρ και Ίβιτς), με τους «ερυθρόλευκους» τελικά να επικρατούν 1-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x