Δελτία Τύπου

Ποιος θα είναι ο νικητής στο ντέρμπι; Όπως πάντα ο ΣΠΟΡ FM

Το τελευταίο «αιώνιο» ντέρμπι της χρονιάς παίζεται την Κυριακή και η βελόνα δεν ξεκολλάει από τους 94.6

Η 6η αγωνιστική των play off μας συντροφεύει αυτό το Σαββατοκύριακο με την αυλαία να ανοίγει το Σαββατόβραδο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Στις 21:30 ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ που «καίγεται» για βαθμούς στη μάχη της διεκδίκησης της 2ης θέσης. Μεταδίδει από το «Θ. Βαρδινογιάννης» ο ανταποκριτής μας, Μάνος Σουργιάς.

Νωρίτερα για τα play out έχουμε σέντρα στις 19:15 στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να αντιμετωπίζει το Βόλο και ένα τέταρτο αργότερα, η Ξάνθη παίζει έναν ακόμα «τελικό» στη μάχη της παραμονής, στην έδρα της Λαμίας.

Την Κυριακή το απόγευμα θα ζήσουμε μια «άτυπη» ρεβάνς του ημιτελικού του κυπέλλου. Στις 19:15 ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ και ο ανταποκριτής μας, Αλέξης Σαββόπουλος, θα περιγράψει από το «Κλεάνθης Βικελίδης» την αναμέτρηση.

Στη συνέχεια όλα τα φώτα πέφτουν στο ΟΑΚΑ. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται σε ένα ντέρμπι γοήτρου και πάντα αυτές οι αναμετρήσεις έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Στη μετάδοση του ντέρμπι θα είναι ο Διονύσης Δεσύλλας.

Μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι, ο ΣΠΟΡ FM γεμίζει με όλα τα ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις μέχρι την στιγμή όπου οι Ηρακλής Αντύπας, Διονύσης Δεσύλλας και Κώστας Κετσετζόγλου, ανοίγουν τις τηλεφωνικές γραμμές και ο λόγος περνάει στους ακροατές στο έκτακτο κυριακάτικο «Afteradio».

Και σε αυτό το ντέρμπι και σε αυτό το Σαββατοκύριακο μένεις εδώ, στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x