Stoiximan Super League

«Πολύ κοντά ο Μολό στην Ελλάδα»

Κοντά στην απόκτηση του Γιοάν Μολό είναι ο Ολυμπιακός όπως υποστηρίζει η γαλλική ιστοσελίδα mercato365! Τιτίβισμα ισπανού δημοσιογράφου για... Σαβιόλα.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιοάν Μολό!

Δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας, mercato365 αναφέρει ότι ο άσος της Νανσί έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες σε όλα και θέλει πάρα πολύ να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή και να συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα.

Αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι ερυθρόλευκοι με την Νανσί… Ωστόσο και εκεί υπάρχει μια θετική εξέλιξη σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα.

Το mercato365 υποστηρίζει ότι η Νανσί έχει ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις της. Η γαλλική ομάδα φέρεται να ζητά περίπου τρία με τριάμισι εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, την στιγμή που ζητούσε –ακατέβατα- έξι εκατομμύρια πριν από περίπου έναν μήνα.

Tιτίβισμα για Σαβιόλα!
Το απόγευμα της Τρίτης ένας δημοσιογράφος της ισπανικής εφημερίδας και ιστοσελίδας της AS μέσω του προφίλ που διατηρεί στο twitter ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με τον μάνατζερ του Σαβιόλα για την απόκτησή του Αργεντινού επιθετικού.

Το... τιτίβισμα αυτό αποτέλεσε αφορμή για να υπάρξει μια έντονη φημολογία στο διαδίκτυο.

Μέχρι στιγμής από τον Ολυμπιακό δεν έχουν πάρει θέση στο ζήτημα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x