WRC

«Πραγματικά είχα ανάγκη αυτή τη νίκη»

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα συνεχίσει στη φετινή σεζόν του WRC ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα μετά τη νίκη του στη Σουηδία. «Είναι εκπληκτικό να κερδίζεις στη Σουηδία, είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο».

Εμφανώς ενθουσιασμένος παρουσιάστηκε ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα μετά τη νίκη του στον δεύτερο γύρι του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι που φιλοξενήθηκε στις ειδικές διαδρομές της Σουηδίας.

Ο Φινλανδός οδηγός της Volkswagen τόνισε πως η εν λόγω νίκη ήταν πολύ σημαντική για τον ίδιο γιατί πέρα από το γεγονός ότι… απείχε πολύ καιρό από το πρώτο σκαλί του βάθρου, κέρδισε σε έναν πολύ γρήγορο αγώνα και αυτό έκανε καλό στην ψυχολογία του.

inner

«Είναι η τρίτη μου νίκη στη Σουηδία. Ποτέ δεν έχω κερδίσει τον ίδιο αγώνα τρεις φορές. Είναι εκπληκτικό να κερδίζεις εδώ, είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Πάει αρκετός καιρός από την τελευταία μου νίκη, η οποία ήταν στην Ελλάδα πέρυσι. Τότε ήταν ένας αγώνας που έπρεπε να καταφέρεις να… σώσεις το αυτοκίνητο και να ακολουθήσεις την τακτική, αλλά εδώ είναι ένας γρήγορος αγώνας και με η νίκη βοήθησε την αυτοπεποίθησή μου. Πραγματικά είχα ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα στη Σουηδία», ήταν τα λόγια του Λάτβαλα.

Η νίκη στη Σουηδία είναι η δεύτερη για τον Λάτβαλα με την Volkswagen.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x