Γενικά

«Πράσινη» αποστολή στη Φολέγανδρο

Στην Φολέγανδρο ταξίδεψε η προπονήτρια του τμήματος πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού, Ηρώ Μαλλιαρού, ώστε να μυήσει μικρούς αθλητές στο άθλημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και προάγει τον αθλητισμό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη.

Σε αυτό το πλαίσιο η προπονήτρια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Συλλόγου Ηρώ Μαλλιαρού βρέθηκε στη Φολέγανδρο προκειμένου να μάθει τα μυστικά του αθλήματος σε μικρά παιδιά και να έρθει πιο κοντά το «τριφύλλι» σε ένα νησί που απαριθμεί πολλούς "αιώνια πιστούς".

Αξιοσημείωτη είναι η ανταπόκριση και η βοήθεια της τοπικής κοινωνίας καθώς και η στήριξη του ΝΟΦ για να καλλιεργηθεί το συγκεκριμένο σπορ σε σοβαρό πλαίσιο και μόνιμη βάση στην άγονη γραμμή.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908,gr η coach του ΠΑΟ δήλωσε:

"Φολέγανδρος, πινγκ πονγκ και Παναθηναϊκός. Τρεις μεγάλες αγάπες για ένα κοινό σκοπό. Το νησί το γνώρισα από μικρό παιδί οπότε είναι ακόμα μεγαλύτερος ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση για αυτή τη συνεργασία.

Έχω δεσμούς με το νησί, φίλους παιδικούς και είναι μεγάλη η χαρά να δουλεύω με τα παιδιά τους και να τους μυώ στον κόσμο του πινγκ πονγκ στα πλαίσια μίας πολλά υποσχόμενης κίνησης, με σκοπό να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες στο μέλλον.

Ο Παναθηναϊκός ήρθε για να μείνει στο (ούτως η άλλως πράσινο) νησί και να αποδείξουμε ότι η προσπάθεια αυτή δεν είναι ένα πυροτέχνημα αλλά μια συνειδητή κίνηση να στηρίξουμε τον αθλητισμό στην άγονη γραμμή και να προσφέρουμε στα παιδιά των απομακρυσμένων νησιών ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων που τόσο ανάγκη έχουν τους χειμερινούς μήνες.

Ο κόσμος εδώ έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια από την αρχή, η στήριξη, η οργάνωση και η φιλοξενία είναι εξαιρετικές, η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κ τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις κ όλα δείχνουν ότι μπήκαν γερές βάσεις κ ένα ακόμα τριφυλλάκι ανθίζει στα Αιγαιοπελαγίτικα περιβόλια"
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x