Stoiximan Super League

«Πρέπει να αλλάξει εικόνα ο Άρης»

Σαφές ήταν το μήνυμα του Δημήτρη Ηλιάδη στον Γιάννη Χατζηνικολάου στη χθεσινοβραδινή συνάντηση που είχαν, μία ημέρα μετά την ήττα από την Καλλονή στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εξηγήσεις για την κακή εικόνα του Άρη στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ζήτησε ο Δημήτρης Ηλιάδης σε χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ δεν ήθελε να πάρει αποφάσεις εν θερμώ και έκρινε καλό να συναντηθεί μόνο με τον Σερραίο τεχνικό, ο οποίος έχει δεχθεί δριμεία κριτική μετά την ήττα από την Καλλονή μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μετά το τέλος του ματς ο κ. Ηλιάδης επέλεξε να μείνει σπίτι του, να ηρεμήσει, να «ζυγίσει» τις καταστάσεις και χθες το βράδυ συναντήθηκε με τον 48χρονο τεχνικό, ο οποίος είναι ο καθ΄ ύλη αρμόδιος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις.

Στη χθεσινή τους επαφή ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ζήτησε εξηγήσεις από τον Χατζηνικολάου για το άσχημο ξεκίνημα και του είπε περιμένει άμεσα να δει αποτελέσματα.

Από την πλευρά του, ο Σερραίος προπονητής υποσχέθηκε πως η εικόνα της ομάδας θα αλλάξει και έτσι ο κ. Ηλιάδης αποφάσισε να του δώσει άλλη μία ευκαιρία, με τη διαφορά ότι πλέον θα βρίσκεται κάθε Κυριακή υπό την πίεση του αποτελέσματος.

«Πρέπει να αλλάξει εικόνα η ομάδα και να προχωρήσουμε», ήταν το μήνυμα του προέδρου στον 48χρονο προπονητή, ο οποίος στη χθεσινή του ομιλία στους παίκτες τόνισε: «Δεν τέλειωσε το πρωτάθλημα από την 2η αγωνιστική. Ψηλά το κεφάλι και δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x