Πόλο

Αντίο… Τόκιο

Η Εθνική πόλο γυναικών παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε 7-4 από την Ολλανδία, χάνοντας ξανά το "εισιτήριο" για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική πόλο γυναικών έχασε 4-7 από την Ολλανδία στον πρώτο ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης και έμεινε εκτός τελικού της διοργάνωσης και συνεπώς εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα «πλήρωσε» το 0-10 στην παίκτρια παραπάνω και το γεγονός πως δεν σκόραρε για 16’, έχοντας προηγηθεί 1-0 και 4-3.

Η Ολλανδία προηγήθηκε με πέναλτι της Μένχελς, όμως η Εθνική απάντησε με τα γκολ των Μαργαρίτας Πλευρίτου και Τσουκαλά, για να ολοκληρωθεί 2-1 η πρώτη περίοδος.

Η Μυριοκεφαλιτάκη πέτυχε το 3-1 με την έναρξη της δεύτερης περιόδου. Οι Ολλανδέζες αντέδρασαν, εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία της Εθνικής στην παίκτρια παραπάνω και ισοφάρισαν σε 3-3, με την Ελευθεριάδου να κάνει το 4-3.

Η Μένχελς ισοφάρισε 4-4 και η Φαν ντερ Σλοτ έκανε το 5-4 στην ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου.

Στην τέταρτη περίοδο, η Εθνική αδυνατούσε να σκοράρει και συμπλήρωσε 16’ χωρίς γκολ με 0/10 στην παίκτρια παραπάνω. Έτσι, η Ολλανδία με τις Μένχενς και Φαν ντερ Σλοτ διαμόρφωσε το τελικό 7-4.

Τα highlights του αγώνα:



Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 0-2, 0-2

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 1, Τριχά, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μαργ. 1, Ξενάκη, Νίνου, Πάτρα, Κώτσια, Πλευρίτου Βασ., Πλευρίτου Ελ , Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου

Ολλανδία: Μένχενς 3, Σλέκινγκ 1, Φαν ντε Κράατς 1, Φαν ντερ Σλοτ 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x