Ελλάδα

Προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Στο ΑΣΕΑΔ προσέφυγε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να προσβάλει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για τον αγώνα Κυπέλλου που κατακυρώθηκε στα χαρτιά υπέρ του Ολυμπιακού.

Θα έχει και συνέχεια το σίριαλ με τον προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πέρασε στην αντεπίθεση και προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να προσβάλει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, μετά την κατακύρωση του αγώνα στα χαρτιά υπέρ του Ολυμπιακού.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ περιμένει να μάθει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά και ο Απόλλων Πάτρας τον αντίπαλό του στον τελικό...

Αρχικά ο αθλητικός δικαστής είχε δηλώσει αναρμόδιος να εκδικάσει την υπόθεση, ωστόσο ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ που τον υποχρέωσε να την εκδικάσει, καθώς ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αναλαμβάνει και τις υποθέσεις του Κυπέλλου εφόσον αφορούν ομάδες της Α1. Ακολούθησε η αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός μέχρι να... διαλευκανθεί η κατάσταση και τελικά ο αθλητικός δικαστής έκανε δεκτή την καταγγελία του Ολυμπιακού, στέρησε από τον Παναθηναϊκό την πρόκριση και την απένειμε στους Πειραιώτες.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού υποστηρίζει πως ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ βασίστηκε σε κανονισμό που αφορά το δίκαιο της ΕΟΚ και όχι του αθλήματος, στον οποίο-όπως ισχυρίζονται οι «πράσινοι»-δεν προβλέπεται κατακύρωση νίκης υπέρ του αντιπάλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x