Προτεινόμενα

100% Επιστροφή Πονταρίσματος στο Ελλάδα – Καζακστάν από την Oddsium

Ζήστε τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας εναντίον του Καζακστάν με μοναδικό τρόπο, εκμεταλλευόμενοι την εξαιρετική προσφορά της Oddsium!

Η Oddsium, ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες των στοιχηματικών παρόχων στην Ελλάδα, προσφέρει μια ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΛΟΓΗ για τους φίλους του στοιχήματος στον πρώτο τελικό της Εθνικής μας ομάδας εναντίον του Καζακστάν για την πρόκριση στην επόμενη φάση των play-offs του Euro 2024.

Η Oddsium σας παρέχει τη δυνατότητα να ποντάρετε στην αγορά over/under 2.5, και σε περίπτωση απώλειας του στοιχήματός σας, σας επιστρέφει το 100% της αξίας του.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να απολαύσετε τον αγώνα με ασφάλεια, μέσα από την Oddsium, η οποία σας προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις από όλους τους κορυφαίους ελληνικούς στοιχηματικούς παρόχους.

100% Επιστροφή* Πονταρίσματος στον αγώνα Ελλάδα - Καζακστάν

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΕΔΩ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Για την Oddsium

Η Oddsium Hellas αποτελεί μία ελληνική, αδειοδοτημένη affiliate εταιρεία αθλητικού στοιχήματος, που έχει κερδίσει αναγνώριση από τα IGB Affiliate Awards ως μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες affiliate marketing στην Ευρώπη.

Ο χρήστης μπορεί να απολαύσει γρήγορη και ακριβή πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες αποδόσεις, να τοποθετήσει άμεσα τα στοιχήματά του σε στοιχηματικές εταιρείες που έχει ήδη λογαριασμό ή ακόμα και να δημιουργήσει νέο λογαριασμό απευθείας μέσα από την εφαρμογή μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

Η εφαρμογή της Oddsium διευκολύνει τους χρήστες με άμεσες καταθέσεις και αναλήψεις από τους ιστότοπους των παρόχων, ενώ τους βοηθά να κατανοήσουν πλήρως τη στοιχηματική τους συμπεριφορά στους παρόχους με τους οποίους έχουν λογαριασμό. Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα εφαρμογής ορίων για να μπορούν οι χρήστες να ελέγχουν τη στοιχηματική τους δραστηριότητα και τα οικονομικά τους.

Η εφαρμογή της Oddsium παρέχει πρόσβαση στα πιο δημοφιλή αθλήματα, όλες τις σημαντικές δευτερεύουσες αγορές, πλήρη στατιστικά και στιγμιότυπα αγώνων, καθιστώντας την ένα one-stop shop για τους λάτρεις του αθλητικού στοιχήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x