Προτεινόμενα

Champions League: Φαβορί η πρωτάρα Σίτι – Οι αποδόσεις του τελικού

Η αυλαία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση πέφτει απόψε στο «Ντραγκάο».

Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι τίθενται αντιμέτωπες στον τελικό του Champions League, σε μία ιστορική βραδιά γι’ αμφότερες.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά από χρόνια προσπάθειας, κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό της, που δεν ήταν άλλο από την συμμετοχή στον τελικό του Champions League. Μάλιστα, το κατάφερε αήττητη (11-1-0), αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα. Γι’ αυτό τον λόγο φέρει τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί, τόσο για τη νίκη στο 90λεπτο όσο και για την κατάκτηση του τροπαίου. Στο 1.95 η απόδοση του πρώτου, στο 1.46 του δεύτερου.

Ελάχιστα σφάλματα έκρυβε και η πορεία της Τσέλσι μέχρι τώρα στην Ευρώπη. Ο Λάμπαρντ καθοδήγησε την ομάδα με φουλ επιθετικό στυλ έως τα νοκ άουτ, με τον Τούχελ να αλλάζει εντελώς το αγωνιστικό μοτίβο και με οδηγό την άμυνα να την φέρνει στον μεγάλο τελικό. Εκεί είναι το αουτσάιντερ, με το διπλό να κυμαίνεται στο 4.80, ενώ η κατάκτηση στο 2.75.

Να σημειωθεί ότι οι Λονδρέζοι βρέθηκαν σε ανάλογη φάση το 2012, σηκώνοντας εν τέλει την κούπα μέσα στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός είναι ο πρώτος τελικός για πολλούς από τους ποδοσφαιριστές της Σίτι, αλλά και για το ίδιο το κλαμπ!

Όσον αφορά το παιχνίδι, οι «μπουκ» δεν προσδοκούν υψηλό τέμπο και γενικότερα ανοιχτό ματς. Το over 2,5 γκολ και το goal/goal κινούνται πάνω από τις δύο μονάδες (2.30, 2.07), παρότι η παράδοση των «εμφύλιων» τελικών είναι διαφορετική (4/7 goal/goal). Το… αγαπημένο σκορ στα μεταξύ τους είναι το 2-1, ανεξαρτήτως νικητή, με την απόδοση της Σίτι να επαληθεύσει το εν λόγω σκορ να παίζει στο 8.80, ενώ η αντίστοιχη της Τσέλσι στο 15.50.

Ο Κουν Αγουέρο αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο του τελικού, καθώς θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την φανέλα των «σίτιζενς». Ο Αργεντίνος, πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Σίτι, προσφέρεται στο 2.88 για να βρει δίχτυα σε οποιοδήποτε σημείο της αναμέτρησης.

Τέλος, μπορεί κάποιος να βρει 500+ προσφερόμενες αγορές για τον τελικό του Champions League, ανάμεσά τους under/over καρτών και κόρνερ, ασιατικά χάντικαπ, combo bets, στατιστικές επιλογές (δοκάρι, πέναλτι κ.ά) και φυσικά όποιος το επιθυμεί έχει την δυνατότητα να χτίσει το δικό του ειδικό στοίχημα με τη βοήθεια του Bet Builder!

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x