Προτεινόμενα

Champions League με τριάδα σε απόδοση πάνω από 12.00!

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα για τα ματς των Εθνικών ομάδων, το Champions League επιστρέφει με… ματσάρες!

Από τα ματς της Τρίτης (24/10) ξεχωρίζει αναμφίβολα το Σεβίλλη – Άρσεναλ (22:00). Η εξαιρετική εκκίνηση της Λανς (4β.) έχει βάλει… φωτιά στον δεύτερο όμιλο του Champions League και οι δύο ομάδες γνωρίζουν πως ο ηττημένος θα χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την πρόκριση στη φάση των «16». Η Άρσεναλ βρίσκεται σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση από τη Σεβίλλη και τα αγωνιστικά της στοιχεία, ακόμα και με πιθανό rotation από τον Αρτέτα, είναι ικανά για να τη φέρουν σε θέση οδηγού και κυρίαρχου στην αναμέτρηση. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.86.

Πολύ σημαντικό το παιχνίδι και στην Τουρκία. Λίγες μέρες μετά την σπουδαία νίκη της στο Όλντ Τράφορντ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-2), η Γαλατασαράι υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου (19:45) και θα ψάξει νέο θετικό αποτέλεσμα, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι προφανές πως η Μπάγερν είναι πιο έμπειρη και πιο ποιοτική, όμως η Γαλατά διαθέτει παίκτες μεγάλης κλάσης και η ώθηση των φιλάθλων της μπορεί να τη βοηθήσει ακόμα περισσότερο στο γήπεδο. Το ενδεχόμενο για ισοπαλία στο ημίχρονο βρίσκεται σε απόδοση 2.70.

Μετά τις δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, η Ρεάλ ταξιδεύει στην Πορτογαλία για το ματς με την επικίνδυνη Μπράγκα (22:00), ώστε να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και να «κλειδώσει» ουσιαστικά την παρουσία της στην πρώτη δυάδα του ομίλου. Οι Μαδριλένοι ψάχνουν αντίδραση μετά το 1-1 με τη Σεβίλλη, ενώ η Μπράγκα ετοιμάζεται για ένα ιστορικό ματς έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά από πέντε σερί νίκες και το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου (3-2). Οι Πορτογάλοι δεν έχουν να χάσουν κάτι και θα προσπαθήσουν να «χτυπήσουν» την άμυνα της Ρεάλ, η οποία, από τη μεριά της, διαθέτει την ποιότητα για να επιβάλλει τον ρυθμό της. Σε κάθε περίπτωση, η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά μίας αναμέτρησης με υψηλό τέμπο και πολλά γκολ: Το σενάριο για combo G/G με Over 3.5 γκολ συνοδεύεται με απόδοση 2.45.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x