Προτεινόμενα

Mε απόδοση πάνω από 11.50 για ταμείο στο Champions League!

Η φάση των ομίλων του Champions League μπαίνει στην τελική της ευθεία και τα ματς της Τρίτης (7/11) ενδέχεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αναμφίβολα, το ματς που συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα είναι αυτό στο «Σαν Σίρο», εκεί που η Μίλαν υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν (22:00). Λίγες μέρες πριν, οι Γάλλοι κέρδισαν τους Ιταλούς με 3-0 και πήραν προβάδισμα για την πρόκριση, ενώ, στην άλλη μεριά, οι Μιλανέζοι πρέπει να βγάλουν άμεσα αντίδραση για να μην χάσουν το… τρένο για την πρώτη δυάδα. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι (2β.) δεν έχει σκοράρει ακόμα στο Champions League και το ματς με την Παρί (6β.) θεωρείται «do or die»: Σε απόδοση 3.10 η νίκη για τον ιταλικό σύλλογο, που δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια.

Σπουδαίο ματς και στη Ρώμη, όπου η Λάτσιο φιλοξενεί την Φέγενορντ (22:00). Οι γηπεδούχοι μετρούν 4 βαθμούς μετά από μία απόλυτα ισορροπημένη τριάδα αγώνων (μία νίκη, μία ισοπαλία, μία ήττα) και κυνηγούν ένα σημαντικό τρίποντο, κόντρα στους Ολλανδούς που εντυπωσιάζουν μέχρι στιγμής. Είναι χαρακτηριστικό πως η Φέγενορντ είναι 1η στον όμιλο (6β.) με δύο νίκες, εκ των οποίων η μία ήρθε πριν λίγες μέρες κόντρα στη Λάτσιο (3-1). Το βαθμολογικό κίνητρο και η μέχρι στιγμής αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων οδηγούν στο Over 2.5 γκολ, το οποίο συναντάται σε απόδοση 1.75.

Στο άλλο ματς (22:00) του πέμπτου ομίλου, η Ατλέτικο Μαδρίτης (5β.) υποδέχεται την Σέλτικ (1β.) και είναι το φαβορί για μία νίκη που θα της δώσει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στη φάση των «16» του Champions League. Οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία (2-2) στο ματς της Σκωτίας, όμως είναι προφανές πως οι Ισπανοί έχουν την ταμπέλα του μεγάλου φαβορί στο γήπεδό τους. Οι φωνές του Σιμεόνε θα δώσουν σίγουρα έξτρα ώθηση για καλή αμυντική λειτουργία και ο συνδυασμός του άσου με No Goal προσφέρεται σε απόδοση 2.15.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x